Orice tip de combustibil, indiferent de modul de depozitare sau de transportare, are tendința de a-și modifica densitatea, în funcție de temperatură și de gradul de umiditate a aerului.
Sub influența acestor factori de mediu externi, volumul combustibilului poate deveni mai mare sau mai mic (ca urmare a expansiunii și contracției moleculelor).
Moleculele de hidrocarburi, care stau la baza oricărui combustibil, interacționează îndeaproape unele cu altele, formând astfel grupuri moleculare – așa-numitele „aglomerări moleculare” sau „cheaguri”. Aceste „aglomerări moleculare” nu pot fi complet arse, deoarece unele dintre ele nu sunt îmbogățite cu oxigen.
Principiul de funcționare al MagnuFuel
Când combustibilul trece prin zona în care este instalat sistemul MagnuFuel, „cheagurile” se divid în molecule separate. Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul de inginerie generează unde de rezonanță magnetică, disipând zonele de aglomerări moleculare și încărcând pozitiv moleculele individuale. Astfel, moleculele de oxigen interacționează cu toate moleculele combustibilului, permițând amestecului de aer și combustibil să ardă în întregime.
Acest proces are ca rezultat reducerea consumului de combustibil și de emisii de substanțe periculoase.
Componentele principale ale dispozitivului MagnuFuel
Componentele principale ale dispozitivului MagnuFuel sunt o pereche de magneți din neodim (NdFeB).
Magnetul din neodim de calitate este obținut datorită procesului de înaltă tehnologie și echipamentului ultramodern (certificat în SUA).
Magneții din neodim de la alți producători sunt adesea doar o imitație ieftină; adevărul neplăcut este că aceștia nu au efectul dorit.
Montarea dispozitivului MagnuFuel
Montarea dispozitivului MagnuFuel nu necesită aptitudini speciale sau vreo calificare înaltă. În primul rând, trebuie acordată o atenție deosebită alegerii furtunului de combustibil, deoarece dispozitivul MagnuFuel trebuie atașat de acesta.
De regulă, instalarea dispozitivului MagnuFuel se reduce la o serie simplă de acțiuni.
- Deschide capota mașinii. Stabilește amplasamentul furtunului de combustibil și zona în care va fi atașat dispozitivul.
- Atașează MagnuFuel în zona stabilită a furtunului de combustibil. Furtunul de alimentare cu carburant trebuie fixat între cele două părți ale dispozitivului.
- Pentru fixarea dispozitivului, utilizează inelul din plastic inclus în echipament. Reține că inelul din plastic trebuie să treacă printr-o mică gaură din centrul dispozitivului. Strânge bine, iar dacă este necesar, îndepărtează rămășitele de plastic cu ajutorul unui cuțit sau al unei unelte de tăiat.
Sfera de aplicare a dispozitivului MagnuFuel
Principala sferă de aplicare a MagnuFuel nu se limitează la industria automobilelor și la echipamentele auxiliare. Dispozitivul poate fi utilizat în benzinării, pompe de combustibil și în industria de rafinare a petrolului.
Utilizarea MagnuFuel nu are efecte secundare asupra funcționării vehiculului; se poate folosi în siguranță pe orice mașină, indiferent de mărimea motorului și de tipul de carburant utilizat.
Dispozitivul MagnuFuel este brevetat, certificat și în conformitate cu standardele europene (EN) și internaționale (ISO) actuale.
După cum s-a dovedit în practică, utilizat în mod constant, MagnuFuel economisește combustibil în proporție de aproximativ 20-25% pe an.
Poți comanda și achiziționa sistemul MagnuFuel de pe website-ul oficial al producătorului. În prezent, dispozitivul este disponibil pe multe piețe din diferite țări, atât în Europa, cât și în Asia. MagnuFuel poate fi achiziționat ușor în Franța sau Rusia și, de exemplu, în România sau Vietnam. Recenziile clienților sunt pozitive.